In het weekend van 25 en 26 september 2021 organiseren Nationaal Park Hollandse Duinen (NPHD), Grondstofjutters, Nederland Schoon en Arriva Nederland een clean-up dag in Noordwijk. Met dit event willen we het unieke natuurgebied nog mooier maken, en tegelijkertijd bezoekers bewust maken van hun eigen verantwoordelijkheid. Want een schone leefomgeving begint bij jezelf!

Deelnemers ontvangen bij het startpunt in Noordwijk (bushalte Vuurtorenplein) handschoenen, een grijper en een jutterszak waarin ze het zwerfafval kunnen verzamelen. Een volle jutterszak is goed voor een gratis drankje of ijsje!

Gratis reizen met Arriva

Doe je mee aan deze clean-up? Dan brengt Arriva je op de dag dat je meedoet gratis naar de startlocatie. En we brengen je ook weer gratis terug naar je beginhalte. Het startpunt bij halte Vuurtorenplein (Noordwijk) is goed bereikbaar met de bussen van Arriva. Bijvoorbeeld met de Groene Lijn, buslijn 90!

Er kunnen maximaal 150 mensen per dag deelnemen. Als er veel interesse is, wordt de samenwerking met het park en andere partijen verder uitgewerkt.